Műsorajánló

Tűz az Orczy úton.A kártérítés-remélhetőleg egyelőre-elmaradt.

Tűz az Orczy úton.A kártérítés-remélhetőleg egyelőre-elmaradt.
A Metropol újság jelentései linkelve.A szőrnyű tűzkár részleteivel.Elmaradt a kártérítés.Az eltelt évek során a leégett stúdió tulajdonosa első fokon-részítéletben-kárenyhítést kapott,majd az elsőfokú ítélet nem adott helyt semmiféle kártérítési igénynek.

A másodfokú eljárásban sem került sor semmiféle kártérítésre.

Az ügy jelenleg az Európai Bíróságon folytatódik.

http://www.metropol.hu/cikk/478413

 

Tűz egy Orczy úti irodaépületben

Tűz keletkezett szerda este egy irodaépületben a budapesti Orczy úton; személyi sérülés nem történt - közölte a Fővárosi Tűzoltó-parancsnokság szóvivője.

Két, összesen mintegy száz négyzetméter alapterületű helyiség égett, a tüzet három vízsugárral a tűzoltók eloltották. Jelenleg az utómunkálatokat végzik - mondta Molnár Péter.

 

 

 

 

Melléklet: a metropol.hu cikke: http://www.metropol.hu/cikk/478518

Idézve:

Hírvilág

Újabb tűz az Orczy úti irodaépületben

Ugyanahhoz a VIII. kerületi, Orczy úti irodaépülethez riasztották a tűzoltókat csütörtökön kora reggel Budapesten, ahol előző este is tűz keletkezett.

A reggeli órákban hármas fokozatú riasztással vonultak ki a helyszínre.

Mint elmondta, az irodaépület mintegy 5.000 négyzetméternyi tetőszerkezetéből 500 négyzetméteres rész ég, a tüzet hat vízsugárral próbálják körülhatárolni. Nincs információ arról, hogy a tűzben bárki is megsérült volna.

Szerda este ugyanebben az irodaépületben csaptak fel a lángok. Akkor két, összesen mintegy száz négyzetméter alapterületű helyiség égett. A lángokat megfékezték a tűzoltók, az eset során senki sem sérült meg.