Műsorvezetők

Kádár Mónika

Kádár Mónika
főmunkatárs
Egerben születtem és ott is érettségiztem a Gárdonyi Géza Gimnázium óvónői tagozatán. A szülővárosomban kezdtem pályafutásomat. Az egri színházban már 14 éves koromtól rendszeresen játszottam, ezenkívül modellkedtem és jazzbaletteztem. Volt egy táncstúdióm is, ahol táncot tanítottam. Az egész országot bejártuk táncos-énekes produkciókkal.

23 éves koromig éltem Egerben. De még mielőtt végleg Budapestre költöztem volna, felvettek a Táncművészeti Főiskola Moderntánc pedagógusi szakára. Eközben elvégeztem az OSZK-ban az előadóművészi három éves táncdalénekesi szakot, Sík Olga tanárnő vezetésével. Vass Zoltán Iván magán színitanodájába jártam színészmesterségre. Főbb szerepeim: Hair, Leonard Cohen: Végzetes lépések valamint A szépség és a szörnyeteg főszerepei. Egy önálló lemezem is megjelent akkoriban modern zenei stílusban. A tanulmányaim mellett sokfelé felléptem, nemcsak az országban, hanem a világ számos országában volt szerződésem , énekesi és modell munkám.

Ez az időszak egészen 28 éves koromig tartott, amikor is bekerültem az akkori Magyar ATV csapatába. Csodálatos feladatok, munkák vártak rám. Zenei műsorok szerkesztése, vezetése, ez volt a Pop - Kalapács Nagy Feróval. Ezenkívül híreket mondtam, lapszemlét vezettem és kulturális műsorokat konferáltam. 2000-ben jelentkezett „Alapozó” című sztárrovatom, mely minden nap élőben ment az ATV-ből. 2003-ban „Csevegők” címmel egyórás showműsort szerkesztettem és vezettem.

2004-ben jöttem el az ATV-ből. Ezután szinkronizáltam, játszottam az Újpest Színházban pl. a Csókos asszonyban. Külső produkciókat gyártottam egy televíziós cégnek és a Diplomata magazinban újságíróskodtam.

2006 februárjában kerültem a BpTv-hez. Első műsorom a „Jöjjön el egy csésze teára” című hetente jelentkező közéleti magazinműsor volt. Ezzel a műsorral párhuzamosan a „ Töltse velünk a szombat éjszakát” című zenés-szórakoztató műsor szerkesztését, műsorvezetését kaptam meg, ami azóta is nagy sikerrel megy. Ezenkívül portéfilmeket készítek életekről, élethelyzetekről és hírességekről. Több videoklipppem is megjelent, melyben régi slágereket dolgozok föl. Legújabb műsorom a HölgySzalon” melyben közismert, közkedvelt hölgyekkel beszélgetek 60 percben. A televíziós munkáim mellett rendszeresen énekelek. Célom egy régi slágereket tartalmazó önálló lemez megjelentetése és minél érdekesebb műsorok készítése a kedves Nézőknek.